19 Mart 2018 Pazartesi

POWERPOINT SMARTART GRAFİĞİ OLUŞTURMA



         
                                             SMARTART GRAFİĞİ OLUŞTURMA


Hızlı ve kolayca  bilgilerinizin görsel bir gösterimini elde etmek için Smartart grağini oluşturun. Mesajınızı ve düşüncelerinizi etkili bir şekilde elde ifade etmek için birçok farklı düzen arasından seçim yapabilirsiniz Smarart grafikleri Excel Powerpoınt Outlook ve  Word de oluşturulabilir.ve office genelde kullanılabilir.

Verilerinizi görüntülemek veya bir kavramı aktarmak için en uygun grafiği ve düzen türünü seçmeye yönelik değerlendirmeler içeren Smartart grafiklerine genel bir bakış atmamız gerek


SmartArt Grafiği Ekleme ve Bu Grafiğe Metin Ekleme

1. Smartart grafiği eklemek istediğiniz slaydı görüntüleyin
2.Ekle sekmesi çizimler grubundan Smartart komut düğmesini tıklayın Smarart grafiği seç penceresinden eklemek istediğiniz  Smartarat grafiğini seçin Tamam düğmesini tıklayın.

smartart ile ilgili görsel sonucu

Microsoft 2007 ile gelen ,geliştirilen güzel özelliklerinden birtaneside smartart özelliğidir. Smartart grafiklerini kullnmak bilgi ve fikirleri görsel olarak sunmak için ideal yöntemdir. PowerPoınt sunuları çoğunlukla madde işaretli listeler halinde bulunan slaytlar içerdiğinden slayt metnini çabucak Bir Smartart grafiğine dönüştürebiliriz Bir Smartart grafiği oluştururken sizden işlem yapmak için Smartart grafiği seçmemizi isteyecektir.


smartart ile ilgili görsel sonucu

Türler Smartart grafiği kategorilerine benzer ve her tür farklı birkaç düzen içerir.

Kaynakça : http://blog.microsoft.com.tr/?p=12595


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EXCEL HÜCRE BİÇİMLENDİRME

                                                         HÜCRE BİÇİMLENDİRME Excel de bir tablo veya metin oluşturdunuz, fakat bu hüc...