26 Mart 2018 Pazartesi

POWERPOINT SUNUM YAZILIMI





                                                       SUNUM YAZILIMI
İster her zaman ister arada sırada yaptığınız sunumlar için ulsun, gerçekten mükemmel bir sunum aracı olan Microsoft Powerpoınt e bir göz atalım

   En büyük her zaman en iyisi demek değildir,fakat bu durumda hem devasa biçimde kapsamlı hem de oldukça kullanıcı dostu olan bir araç geliştiren Microsoftu takdir ediyoruz Microsoft Powerpoınt proğramda gezintiyi ve proğramı kullanmayı oldukça kolay hale getiren her zaman el altında bulunan 2010 bant arayüzüne sahip Arayüz tamamen özelleştirilebiliyor ve sunumuzun farklı unsurlarına tıkladığınızda ilgili düzenleme araçları beliriyor.


  • Microsoft Powerpoınt , bir office ürününden bekleyeceğiniz tüm düzenleme araçlarını ve aynı zamanda sunuma özel bir dizi etkileyeceği seçeneği vardır.

  • Geçişleri ve animasyonları içeriyor Ayrıca görseller videolar sesler hipermetin ve grafikler gibi çeşitli metindışı unsurları da ekleyip düzenleyebiliyorsunuz. Mümkün olduğunda Microsoft Poerpoınt aynı zamanda sürekle-bırak özelliğini de destekleyerek sunumunuza bilgileri ve ilginç nesneleri eklemeyi çok kolay hale getiriyor.

microsoft sunum yazılımı ile ilgili görsel sonucu
Hazırlık açısından bakıldığında da Microsoft Powerpoınt mükemmel, Dosya sekmesinde, Tüm bilgileri ve güvenlik sıkıştırma ve paylaşma ve ortak yazma seçenekleri gibi sunum dışı unsurları değiştirmeye yarayan araçları içeren belge özetini buluyorsunuz proğram en ince ayrıntıya kadar sunumlarınızın provasını yapmak ve kaydedip video olarak izlemek gibi özelliklere de sahip SharePoınt de destekleniyor ve Windows Live üzerinden sunumunuzun bir web versiyonuna erişebiliyorsunuz.

  • Özetle Microsoft PowerPoınt etkileyici bir ürün. Herkes yeterince kullanıcı dostu ancak profesyonel sunumlar üretmeye yarayan gelişmiş özellikleriyle Microsoft PowerPoınt her türlü kullanıcı için bir harika bir seçenek olmadığı

  • Microsoft Poerpoınt harika yazılımlar arasında örnek bir yerde Sunumlarınız asla eskisi gibi olmayacak


Kaynak : https://microsoft-powerpoint-2010.tr.softonic.com/



































İ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EXCEL HÜCRE BİÇİMLENDİRME

                                                         HÜCRE BİÇİMLENDİRME Excel de bir tablo veya metin oluşturdunuz, fakat bu hüc...